BLOG

La logopedia integrativa és un enfocament que va més enllà dels símptomes i té en compte tots els aspectes de la persona per a corregir les dificultats que afecten a la comunicació, la paraula, l’alimentació i la veu. Aquesta mirada considera que el sistema nerviós és el principal modulador de les activitats humanes i, per tant, treballa aspectes motors, auditius, visuals i de lateralitat per una possible desorganització neurològica que pot afectar a l’aprenentatge de la lectoescriptura, a la comunicació oral, la deglució, TEA, TDAH, entre altres.
A més, els aspectes emocionals també són considerats en la logopèdia integrativa, ja que reconeix que l’equilibri personal és necessari per a millorar.
En resum, mitjançant la logopèdia integrativa se busca que la persona arribi a un un equilibri que afavoreix la seva comunicació. Aquest enfocament es combina amb la medicina integrativa, que considera en conjunto indivisible els aspectes físics, psiquics i emocionals constituents de la persona.
Aquest blog pretén ser un espai on diferents temes d’aquest enfocament integrador, s’ajuntin per a donar resposta a dubtes i inquietuds que poden sorgir en diferents etapes vitals.
A xerrim trobareu informació i tractament més profund i individualitzat d’aquests àmbits.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.   
Privacidad
Obriu xat
Necessites ajuda?
Xerrim Centre De Logopèdia
Hola 👋
Som na Vero Mesquida...
En què puc ajudar-te?